Rouwadvertentie

Naast een rouwkaart, wordt soms ook gekozen voor het plaatsen van een rouwadvertentie. Hiervoor kunt u dezelfde tekst gebruiken als op de rouwkaart, maar daar mag u uiteraard ook van afwijken.

Wees u ervan bewust, dat mensen een rouwadvertentie kunnen ervaren als uitnodiging om naar de crematie of begrafenis te komen. U kunt daarover iets in de tekst zetten of ervoor kiezen om pas na de uitvaart een advertentie te plaatsen, als kennisgeving van het overlijden.

U kunt de rouwadvertentie bijvoorbeeld plaatsen in de PZC, in een van de regionale weekbladen van Zeeland en/of in een landelijk dagblad. U mag dit zelf doen of wij kunnen dat voor u verzorgen.

Zijn er familieleden, collega’s of anderen die ook een rouwadvertentie willen plaatsen, dan kunnen zij eveneens contact met ons opnemen. Wij helpen hen dan graag. De kosten van de rouwadvertentie zijn afhankelijk van het formaat en het al dan niet gebruiken van een afbeelding.

Wilt u advies over de rouwadvertentie of wilt u die door ons laten plaatsen? Neem gerust contact op met één van onze de medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.
0118 – 413 417