Rouwkaarten

Bij het regelen van een uitvaart hoort ook de kennisgeving van het overlijden aan familie, vrienden en kennissen. Vaak gebeurt dit via rouwdrukwerk, zoals rouwkaarten en/of een advertentie in de krant.

Wij verzorgen zelf al het rouwdrukwerk. Het grote voordeel daarvan is dat de kaarten in de meeste gevallen op de dag dat de uitvaart besproken wordt of de dag erna nog op de post gaan. Voordat er gedrukt wordt laten we de proefdruk nog altijd even zien zodat u de tekst kunt nazien.

Iedere rouwkaart is uniek. Er bestaan veel ontwerpen en opdrukken en met bijvoorbeeld een gedicht of een eigen tekst maakt u de rouwkaart persoonlijk. U kunt ook een eigen afbeelding gebruiken, zoals een foto of tekening die past bij de overledene. Er is veel mogelijk in de opmaak en opbouw van de rouwkaart. Het opstellen van de rouwkaart doet de uitvaartverzorger meestal met de nabestaanden samen. Deze legt u het kaartenboek voor en neemt u mee in de keuze voor de vorm van de kaart, de verschillende mogelijkheden m.b.t. het papier en de afbeelding.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.
0118 – 413 417