Rouwvervoer

Bij het regelen van een crematie of begrafenis, hoort ook het kiezen van een rouwvervoermiddel. In Zeeland zijn alle vormen van vervoer mogelijk.

Rouwauto

Wij beschikken over zowel een zwarte als een zilvergrijze rouwauto. Maar wij kunnen elk ander vervoermiddel in samenspraak met u regelen om de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats in Zeeland te begeleiden. Tevens kunnen wij volgauto’s voor u verzorgen. Vraag naar de kosten en mogelijkheden.

Dragen uitvaartkist

Verder kunt u aangeven of de uitvaartkist van en naar het vervoersmiddel of het graf mag worden gedragen door medewerkers van onze uitvaartonderneming of dat u daar zelf gezinsleden, familieleden of vrienden voor wilt vragen. Zij worden altijd begeleid door één drager van onze begrafenisonderneming. Zo weet u zeker dat alles keurig verloopt.

Loopkoets

De loopkoets biedt u de mogelijkheid om uw dierbare zelf naar de laatste rustplaats te brengen. De koets ziet er stijlvol uit en is gemakkelijk te bedienen. Hij is te gebruiken op de begraafplaats maar ook geschikt als vervoermiddel om een overledene van de plaats van de plechtigheid te vervoeren naar de begraafplaats. De loopkoets kan door de familie zelf worden voortgeduwd en er is ruimte om bloemen te plaatsen. De loopkoets is ook te gebruiken op andere begraafplaatsen op Walcheren. Wij zorgen voor het vervoer van en naar de locatie, zodat u de loopkoets direct kan gebruiken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ook voor andere organisaties is de loopkoets te huur. Neem contact op via 0118 – 413 417

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.
0118 – 413 417