Wilsbeschikking

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun laatste afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Daarom willen zij hun uitvaart een eigen invulling geven. De wilsbeschikking helpt daarbij. Hierin kunt u aangeven wat uw persoonlijke wensen zijn, zodat iedereen later precies weet hoe uw uitvaart eruit moet zien.

Laat uw familie en vrienden weten dat u een wilsbeschikking heeft en waar u deze bewaart; bijvoorbeeld bij uw verzekeringspapieren. Dan weet men later dat u uw wensen heeft vastgelegd en waar deze te vinden zijn.

De wilsbeschikking dient als leidraad voor het regelen van de uitvaart. Uw nabestaanden zullen er dus zorg voor moeten dragen dat deze overhandigd wordt aan de uitvaartbegeleidster, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw laatste wensen uitgevoerd zullen worden.

Bent u geïnteresseerd in de wilsbeschikking? Wij sturen u zonder enige verplichting één of meerdere exemplaren toe. Voor het vooraf bespreken en vastleggen van uw wensen kunt u een afspraak met ons maken. Het opmaken en bewaren van de wilsbeschikking is kosteloos.

Bekijk folder

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.
0118 – 413 417